Niet alleen in het hotel, maar ook daarbuiten zijn er tal van mogelijkheden om uw verblijf memorabel te maken.

Het strand ligt op wandelafstand van onze voordeur.

Linde Ergo beeld HOPE

Beeldend kunstenaar, Linde Ergo uit De Haan, stelt haar werken in brons en gebakken aarde tentoon. Haar beelden dragen poetische namen zoals "hoop", "la vità è bella" of "reflectie" en zijn van een ontwapenende ingetogenheid.

Kunst
website
Damien Surf 2017

Bij watersportclub "Windhaan" vindt u een uitgebreid aanbod aan watersport- en ontspanningsmogelijkheden.

Tijdens de zomermaanden biedt De Windhaan een uitgebreid aanbod aan lessen en verhuring van watersportmateriaal aan. Zeilen, kitesurfen, raften, kajakken, suppen,… Kortom, voor elk wat wils! Speciaal voor de jeugd worden er tijdens de schoolvakanties zeilkampen en watersportcocktails georganiseerd.

In de winter is het watersportpaviljoen geopend en bent u onder meer welkom voor zeilwagenrijden en powerkiten.

Voor de meer ervaren watersporters en booteigenaars zijn er ligplaatsen voor zeilboten en opbergruimte voor eigen watersportmateriaal ter beschikking.

Windhaan
website
Tennis

Tennisclub De Polderblomme beschikt over een professioneel trainersteam met enkel VTV-gediplomeerde trainers. Zij staan in voor begeleiding van beginners. Ook trainers met specialisatie voor kinderen (vanaf 4 jaar), jeugd en jongeren zijn aanwezig. Zelfs voor gevorderde spelers zijn er aangepaste trainingen. Ze beschikken over 6 outdoorvelden met terreinverlichting, gratis wifi en omkleedruimtes met douches. U kunt via de website een reservatie maken.

Tennisclub De Polderblomme
Website
ROGC

De Royal Ostend Golf Club werd in 1903 in gebruik genomen en strekt zich uit over de duinen van de Belgische kustlijn. Hier vindt u de enige links course in België, wat maakt dat het parcours uitdagend en technisch is en bovendien een uniek uitzicht over de zee en duinen biedt. Wij reserveren graag uw tee-off. (Hcp 34/28)

Royal Ostend Golf Club
Website
Duinbossen De Haan Klemskerkefoto Marc De Vos11

Het duinbos van De Haan is een echte groene parel aan de Belgische kust. Het gebied bestaat uit drie delen en beslaat 152 hectare. U vindt er zowel een landschap van open duinen met de typische kustfauna en -flora als uitgestrekte beboste duinen. Je kunt er zalig ontspannen in een van de drie speeltuinen en er zijn mooie en verrassende wandelroutes.

Duinbossen
Website
Fietsen in wenduine

West-Vlinderen staat synoniem voor fietsen tussen De Haan en Wenduine. Verken de wijdere omgeving van De Haan via de knooppunten van deze lus. Je komt langs mooie plekken en bezienswaardigheden. De kopjes op de kaart laten zien waar je een verfrissende pauze kunt nemen en op adem kunt komen.

West-Vlinderen
Website
Uitkerkse Polder wolkenlucht Anneleen Lybeer

Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging die zorgt voor de bescherming van kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen. Op de website van Natuurpunt kunt u terecht voor onder andere wandel- en fietsroutes, activiteiten, cursussen en bezoekerscentra. Kies zelf de gewenste afstand en eventuele andere opties. U kunt zo vertrekken!

Natuurpunt
Website
Trammelant

De eerste zaterdag van de maand augustus zetten we in De Haan onze klokken enkele jaren terug en wanen we ons in echte Belle Epoque. Gedurende één dag is het ganse dorp een grote voetgangerszone met activiteiten op bijna elke straathoek. Dompel u onder in deze bijzondere sfeer keer terug naar de tijd waarin uw ouders en grootouders vakantie namen aan zee.

Trammelant
Website