We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.
Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension ( vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro ), voor het maandmenu Place Royale ofwel voor de beperkte à la carte specialiteiten.
Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.
sint-jacobsoester - citrus - bloemkool - curry
-
asperges - morillen - daslook - blanke botersaus
-
Lamssteak - polenta - aubergine - broccoli
-
bloedsinaasappel - witte chocolade
à la carte
Voorgerechten
Garnaalkroketjes met gefruite peterselie
Zes oesters Gilardeau
Sint-Jacobsoester - citrus - bloemkool - curry
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla
Ossenhaas - groene peper - gemengde sla - frietjes
lamssteak - Polenta - aubergine - broccoli
Nagerechten
Dame blanche
Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door 'Bovèr', chutney van groene tomaat
mango - jasmijnrijst - wortel - geitenmelk
bloedsinaasappel - witte chocolade