We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier De Groote en Paul Heuker een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. Onze zaalmeester Danny Lerate laat u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseert u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om à la carte te dineren of te opteren voor het half pension ( vast driegangenmenu à 40 euro ).


à la carte

Voorgerechten

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Kaaskroketjes met gefruite peterselie

Carpaccio van ganzenlever en pata negra, slaatje van knolselder

Tataki van tonijn met zeesla en jus van bonito

Hoofdgerechten

Zeetong met frietjes en gemengde sla

Rundsfilet Strofanoff met pommes Anna en waterkers

Kabeljauwhaasje met blanke botersaus, prei, aardappelmousseline

Wilde eend met vijgen, rode kool en aardappelsoesjes

Nagerechten

Dame blanche

Assortiment Belgische kazen

Appeltaart met vanilleroomijs

Mousse van witte chocolade, granité van ananas