We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension ( vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro ), voor het maandmenu Place Royale ofwel voor de à la carte specialiteiten.


Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.


Het restaurant is open op vrijdag en zaterdag tot eind maart 2024.
Vanaf 1 april 2024 zijn wij alle dagen open vanaf 18u tot 20u, op vrijdag tot 20u30. Op zondag en donderdag zijn wij gesloten.


24 & 31 december 2023 (aanvang om 19u)

komkommer - kaviaar - griekse yoghurt

garnaal - tomaat - zwarte sesam

wortel - citrus - vadouvan

Champagne Vicomte de Castellane, brut

-

zeeduivel - groene appel - selder - wasabi

Riesling vom Buntsandstein, Weingut Andres - 2022

-

tarbotfilet - koolrabi - groene asperge

« Les deux Albion », dom. De Saint Cosme, Orange - 2022

-

kreeft - puntpaprika - thom kha kai

Macon-Villages, Clos Mont-Rachet, Cave de Buxy - 2021

-

zwezerik - sinaas - butternut

Susco, Susumaniello, dom. San Marzano

-

hazenrug - aardappelgnocchi - bospaddenstoelen

Caronne St Gemme – 2018, Haut-Médoc

-

rode biet - volle melk - hibiscus - framboos

chocolade - kers - oxalys

-

koffie, thee - versnaperingen

-

coupe champagne

200 euro, all incl - met live pianomuziek

november 23

Nieroogkreeft - puntpaprika - olijf

.

Aardpeer - buikspek - hazelnoot

.

Fazant 'fine champagne' - witloof - aardappelgratin

.

Assortiment belgische kazen (+12€)

.

Passievrucht - yoghurt - citrus


65 €