We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension ( vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro ), voor het maandmenu Place Royale ofwel voor de à la carte specialiteiten.

Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.

Het restaurant is elke dag open vanaf 18u tot 20u, op vrijdag tot 20u30. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten.


Vanaf vrijdag 29 maart

Coquille – pomelo – groene appel - citrus

Langoustine – butternut - duindoornbes

Lam – polenta – groene asperge – maïs

Assortiment belgische kazen (+12€)

Peer – amandel – vanille

68€ excl. dranken