We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.
Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension (vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro) of voor de à la carte specialiteiten.
Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.
Het restaurant is elke dag open vanaf 18u tot 20u. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten.
à la carte
Voorgerechten
Zes oesters Gillardeau
Briochetoast met huisgemaakte Gravad lax
Garnaalkroketjes met gefruite peterselie
Rundscarpaccio
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla
Rundsossenhaas - groene pepersaus – frietjes – gemengde sla
Hoevekip – pomme fondante – pinda – jonge wortel
Ravioli van kreeft – puntpaprika
Heilbot – Aardappelmousseline – courgette – witte wijnsaus
Nagerechten
Dame Blanche
Yoghurt - framboos - amandel
Moelleux met chocolade – vanille-ijs
Assortiment belgische kazen, geaffineerd door Bovèr