We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension (vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro) of voor de à la carte specialiteiten.

Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.

Het restaurant is elke dag open vanaf 18u tot 20u. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten.


à la carte

Voorgerechten

Briochetoast - huisgemaakte Gravad lax

Garnaalkroketjes - gefruite peterselie

Rundscarpaccio

Gebakken langoustine - bloemkool - kombucha - gerookte blanke botersaus

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla

Rundsossenhaas - groene pepersaus – frietjes – gemengde sla

Wilde eend - sinaas - vijg - jonge wortel

Heilbot - aardappelmousseline - courgette - witte wijnsaus

Iberico Tomahawk steak (250 g) - broccolini - pommes Anna

Nagerechten

Dame Blanche

Moelleux met chocolade – vanille-ijs

Peer - kardamom - donkere chocolade

Assortiment belgische kazen, geaffineerd door Bovèr