We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier De Groote en Paul Heuker een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. Onze zaalmeester Danny Lerate laat u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseert u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om à la carte te dineren of te opteren voor het half pension ( vast driegangenmenu à 40 euro ).


à la carte

Voorgerechten

Zes oesters Gillardeau

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Kaaskroketjes met gefruite peterselie

Carpaccio van Serranoham en kalfsvlees met tapenade van zwarte olijf

Tataki van tonijn met zeesla en jus van bonito

Hoofdgerechten

Zeetong met frietjes en gemengde sla

Rundsfilet Strofanoff met pommes Anna en waterkers

Tarbot met venkel en lamsoor, kreeftenbearnaise en gestoomde aardappelen

Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille

Kreeft met thijmboter, rijst en aromaten

Nagerechten

Dame blanche

Assortiment Belgische kazen

Milkshake van banaan en sorbet van passievrucht

Gratin van rood fruit met Italiaanse meringue