We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-kok Emile De Groote en zijn assistente Kirke een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension (vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 48 euro) of voor de à la carte specialiteiten.

Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.

Het restaurant is elke dag open vanaf 18u tot 20u. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten, met uitzondering van feestdagen.


Angus rundstartaar . kaviaar . avocado*

Langoustine . jonge wortel . bombu bali . thaise jus

Rog . jonge prei . kappertjes . mousseline-aardappelen

Cheesecake . mandarijn . bloedsinaas


3 gangen €65 (excl. *) excl. dranken - €110 incl. apero/aangepaste wijnen/water/thee,koffie // 4 gangen €75 excl. dranken - €130 incl. apero/aangepaste wijnen/water/thee,koffie

à la carte

Voorgerechten

Garnaalkroketjes - gefruite peterselie

Roodbaars-ceviche - jonge wortel - citrus

Witte asperge - lamsoor - morieljes - blanke botersaus

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla

Rundsossenhaas - pepersaus – frietjes – gemengde sla

Kabeljauwhaasje - miso - jonge wortel - bimi - mousseline-aardappelen

Nagerechten

Rabarber - aardbei - rooibos

Dame Blanche

Assortiment belgische kazen, geaffineerd door Bovèr