We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.
Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension ( vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro ), voor het maandmenu Place Royale ofwel voor de à la carte specialiteiten.
Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.
Menu Place Royale mei 23
Biotomaat - Prei - Basilicum
.
Noordzeekrab – butternut – Chinese satay
.
Heilbot – garnaaltjes - asperge
.
Assortiment Belgische kazen (+12€)
.
Rabarber – framboos – hibiscus
à la carte
Voorgerechten
Garnaalkroketjes met gefruite peterselie
Asperges op Vlaamse wijze
Noordzeekrab – butternut – Chinese satay
Parmezaan – Biotomaat - Amandel
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla
Heilbot – garnaaltjes – asperge
Rundsmedaillon met Stroganoffsaus – frietjes – gemengde sla
Risotto – aardpeer – groene asperge – daslook (vegetarisch)
Nagerechten
Dame blanche
Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door 'Bovèr'
Bloedsinaasappel - witte chocolade
Rabarber – framboos – hibiscus