We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension ( vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro ), voor het maandmenu Place Royale ofwel voor de beperkte à la carte specialiteiten.


Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.


sint-jacobsoester - citrus - bloemkool - curry

-

asperges - morillen - daslook - blanke botersaus

-

Lamssteak - polenta - aubergine - broccoli

-

bloedsinaasappel - witte chocolade

60 euro

à la carte

Voorgerechten

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Zes oesters Gilardeau

Sint-Jacobsoester - citrus - bloemkool - curry

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla

Ossenhaas - groene peper - gemengde sla - frietjes

lamssteak - Polenta - aubergine - broccoli

Nagerechten

Dame blanche

Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door 'Bovèr', chutney van groene tomaat

mango - jasmijnrijst - wortel - geitenmelk

bloedsinaasappel - witte chocolade