We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier De Groote en Paul Heuker een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. Onze zaalmeester Danny Lerate laat u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseert u graag bij uw wijnselectie.


Covid-19

Ons restaurant “Bistro Place Royale” is momenteel van overheidswege gesloten. Voor de lunch kan u desgewenst belegde broodjes bestellen aan de receptie. Zowel het ontbijt als het avondmaal worden op de kamer bediend. Wij stellen u graag het menu half pension voor (40 euro per persoon) en vanaf Pasen kan u ook à la carte dineren. Het aperitief brengen wij om 18u30, vervolgens serveren wij het menu zoals u op restaurant zou zijn.

à la carte

Voorgerechten

Carpaccio van zeebaars en zalm met quinoa en koriander

Zes oesters Gillardeau

Asperges op Vlaamse wijze

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Hoofdgerechten

Zeetong met frietjes en gemengde sla

Rundsfilet met pepersaus, gemengd slaatje en frietjes

Tarbot met lamsoren, asperges, koningskruid, fregola en witte wijnsaus

Suprême van hoevekip met ragoût van lentegroentjes, gepofte aardappelen

Nagerechten

Dame blanche

Assortiment Belgische kazen

Perentaartje met vanilleroomijs

Vanilleparfait met aardbeiensalade en mascarpone