We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension (vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro) of voor de à la carte specialiteiten.

Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.

Het restaurant is elke dag open vanaf 18u tot 20u. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten.


à la carte

Voorgerechten

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Rundscarpaccio

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla

Kabeljauwfilet– witte wijnsaus – mousseline-aardappelen

Rundsossenhaas - pepersaus – frietjes – gemengde sla

Duif – gecarameliseerd witloof - polenta

Nagerechten

Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door 'Bovèr'

Dame Blanche

Crémeux van melkchocolade – ingelegde kers

Crème brûlée