We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-kok Emile De Groote en zijn assistente Kirke een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.
Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension (vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 48 euro) of voor de à la carte specialiteiten.
Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.
Het restaurant is elke dag open vanaf 18u tot 20u. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten, met uitzondering van feestdagen.
à la carte
Voorgerechten
Garnaalkroketjes - gefruite peterselie
Roodbaars-ceviche - jonge wortel - citrus
Witte asperge - lamsoor - morieljes - blanke botersaus
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla
Rundsossenhaas - pepersaus – frietjes – gemengde sla
Kabeljauwhaasje - bloemkool - artisjok - butternut - mousseline-aardappelen
Nagerechten
Rabarber - aardbei - rooibos
Dame Blanche
Assortiment belgische kazen, geaffineerd door Bovèr