We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier De Groote en Paul Heuker een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. Onze zaalmeester Danny Lerate laat u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseert u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om à la carte te dineren of te opteren voor het half pension ( vast driegangenmenu à 45 euro ).


Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.


à la carte

Voorgerechten

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Kaaskroketjes met gefruite peterselie

Zes oesters Gillardeau

Tataki van tonijn met zeesla en sojamayonaise

Slaatje van asperges met Ibericoham

Hoofdgerechten

Zeetong met frietjes en gemengde sla

Rundsmedaillon Stroganoff met frietjes, waterkers en tomaat

Duo van kalfszwezerik en kalfsmedaillon met polenta, snijbonen en dragonroomsaus

Gebakken zeebaars met asperges, basilicum, blanke botersaus en puree met groene kruiden

Nagerechten

Dame blanche

Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door 'Bovèr'

Soepje van aardbei met espuma van lemoncello

Mousse van witte chocolade met yuzu-ijs en kokos