We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier De Groote en Paul Heuker een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. Onze zaalmeester Danny Lerate laat u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseert u graag bij uw wijnselectie.
Covid-19
Ons restaurant “Bistro Place Royale” is momenteel van overheidswege gesloten. Voor de lunch kan u desgewenst belegde broodjes bestellen aan de receptie. Zowel het ontbijt als het avondmaal worden op de kamer bediend. Wij stellen u graag het menu half pension voor (40 euro per persoon) en vanaf Pasen kan u ook à la carte dineren. Het aperitief brengen wij om 18u30, vervolgens serveren wij het menu zoals u op restaurant zou zijn.
half pension maart 2021
Gemarineerd en gebrand zalmhaasje met dashi en crème van wasabi
of
Garnaal- of kaaskroketjes met gefrituurde peterselie
&
Kalfsmedaillon met portsaus, lentegroenten, wortelcrème
of
Kabeljauwhaasje met prei, aardappelmousseline, blanke botersaus
&
Crème brûlée
of
Mousse van donkere chocolade met praliné-ijs
à la carte
Voorgerechten
Gemarineerd en gebrand zalmhaasje met crème van wasabi
Zes oesters Gillardeau
Asperges op Vlaamse wijze
Garnaalkroketjes met gefruite peterselie
Hoofdgerechten
Zeetong met frietjes en gemengde sla
Rundsfilet met béarnaisesaus, gemengd slaatje en frietjes
Kalfsmedaillon met portsaus, lentegroenten en wortelcrème
Skrei met blanke botersaus, prei een aardappelmousseline
Nagerechten
Dame blanche
Assortiment Belgische kazen
Mousse van donkere chocolade met praliné-ijs
Crème brûlée