We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension ( vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro ), voor het maandmenu Place Royale ofwel voor de à la carte specialiteiten.


Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.


Menu Place Royale mei 23

Biotomaat - Prei - Basilicum

.

Noordzeekrab – butternut – Chinese satay

.

Heilbot – garnaaltjes - asperge

.

Assortiment Belgische kazen (+12€)

.

Rabarber – framboos – hibiscus

60 €

à la carte

Voorgerechten

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Asperges op Vlaamse wijze

Noordzeekrab – butternut – Chinese satay

Parmezaan – Biotomaat - Amandel

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla

Heilbot – garnaaltjes – asperge

Rundsmedaillon met Stroganoffsaus – frietjes – gemengde sla

Risotto – aardpeer – groene asperge – daslook (vegetarisch)

Nagerechten

Dame blanche

Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door 'Bovèr'

Bloedsinaasappel - witte chocolade

Rabarber – framboos – hibiscus