We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier De Groote en Paul Heuker een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. Onze zaalmeester Danny Lerate laat u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseert u graag bij uw wijnselectie.
Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om à la carte te dineren of te opteren voor het half pension ( vast driegangenmenu à 45 euro ).
Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.
à la carte
Voorgerechten
Garnaalkroketjes met gefruite peterselie
Kaaskroketjes met gefruite peterselie
Zes oesters Gillardeau
Tataki van tonijn met zeesla en sojamayonaise
Slaatje van asperges met Ibericoham
Hoofdgerechten
Zeetong met frietjes en gemengde sla
Rundsmedaillon Stroganoff met frietjes, waterkers en tomaat
Duo van kalfszwezerik en kalfsmedaillon met polenta, snijbonen en dragonroomsaus
Gebakken zeebaars met asperges, basilicum, blanke botersaus en puree met groene kruiden
Nagerechten
Dame blanche
Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door 'Bovèr'
Soepje van aardbei met espuma van lemoncello
Mousse van witte chocolade met yuzu-ijs en kokos