We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.
Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension ( vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro ), voor het maandmenu Place Royale ofwel voor de à la carte specialiteiten.
Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.
Het restaurant is open op vrijdag en zaterdag tot eind maart 2024.
Vanaf 1 april 2024 zijn wij alle dagen open vanaf 18u tot 20u, op vrijdag tot 20u30. Op zondag en donderdag zijn wij gesloten.
24 & 31 december 2023 (aanvang om 19u)
komkommer - kaviaar - griekse yoghurt
garnaal - tomaat - zwarte sesam
wortel - citrus - vadouvan
Champagne Vicomte de Castellane, brut
-
zeeduivel - groene appel - selder - wasabi
Riesling vom Buntsandstein, Weingut Andres - 2022
-
tarbotfilet - koolrabi - groene asperge
« Les deux Albion », dom. De Saint Cosme, Orange - 2022
-
kreeft - puntpaprika - thom kha kai
Macon-Villages, Clos Mont-Rachet, Cave de Buxy - 2021
-
zwezerik - sinaas - butternut
Susco, Susumaniello, dom. San Marzano
-
hazenrug - aardappelgnocchi - bospaddenstoelen
Caronne St Gemme – 2018, Haut-Médoc
-
rode biet - volle melk - hibiscus - framboos
chocolade - kers - oxalys
-
koffie, thee - versnaperingen
-
coupe champagne
november 23
Nieroogkreeft - puntpaprika - olijf
.
Aardpeer - buikspek - hazelnoot
.
Fazant 'fine champagne' - witloof - aardappelgratin
.
Assortiment belgische kazen (+12€)
.
Passievrucht - yoghurt - citrus