We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier De Groote en Paul Heuker een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. Onze zaalmeester Danny Lerate laat u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseert u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om à la carte te dineren of te opteren voor het half pension ( vast driegangenmenu à 45 euro ).


Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.


à la carte

Voorgerechten

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Kaaskroketjes met gefruite peterselie

Zes oesters Gillardeau

Gebakken nieroogkreeftje met een kruidensalade en meloenvinaigrette

Ceviche van zeebaars met citrusgel en avocado

Tartaar van rund met een aardappelkrokantje en Belgische kaviaar

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met frietjes en gemengde sla

Ossenhaas Stroganoff met frietjes

Lam met polenta en ratatouille

Tarbot met bearnaisesausn pommes pont-neuf en een kruidensalade

Nagerechten

Dame blanche

Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door 'Bovèr'

Aardbeien met vlierbloesem

Vacherin van ijzerkruid