We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier De Groote en Paul Heuker een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. Onze zaalmeester Danny Lerate laat u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseert u graag bij uw wijnselectie.


Covid-19

Ons restaurant “Bistro Place Royale” is momenteel van overheidswege gesloten. Voor de lunch kan u desgewenst belegde broodjes bestellen aan de receptie. Zowel het ontbijt als het avondmaal worden op de kamer bediend. Wij stellen u graag het menu half pension voor (40 euro per persoon) en vanaf Pasen kan u ook à la carte dineren. Het aperitief brengen wij om 18u30, vervolgens serveren wij het menu zoals u op restaurant zou zijn.

half pension maart 2021

Gemarineerd en gebrand zalmhaasje met dashi en crème van wasabi

of

Garnaal- of kaaskroketjes met gefrituurde peterselie

&

Kalfsmedaillon met portsaus, lentegroenten, wortelcrème

of

Kabeljauwhaasje met prei, aardappelmousseline, blanke botersaus

&

Crème brûlée

of

Mousse van donkere chocolade met praliné-ijs

€40 PP. - zonder drank

à la carte

Voorgerechten

Gemarineerd en gebrand zalmhaasje met crème van wasabi

Zes oesters Gillardeau

Asperges op Vlaamse wijze

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Hoofdgerechten

Zeetong met frietjes en gemengde sla

Rundsfilet met béarnaisesaus, gemengd slaatje en frietjes

Kalfsmedaillon met portsaus, lentegroenten en wortelcrème

Skrei met blanke botersaus, prei een aardappelmousseline

Nagerechten

Dame blanche

Assortiment Belgische kazen

Mousse van donkere chocolade met praliné-ijs

Crème brûlée