We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier De Groote en Paul Heuker een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. Onze zaalmeester Danny Lerate laat u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseert u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om à la carte te dineren of te opteren voor het half pension ( vast driegangenmenu à 40 euro ).


à la carte

Voorgerechten

Carpaccio van zeebaars en zalm met quinoa en koriander

Zes oesters Gillardeau

Asperges op Vlaamse wijze

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Hoofdgerechten

Zeetong met frietjes en gemengde sla

Rundsfilet met pepersaus, gemengd slaatje en frietjes

Tarbot met lamsoren, asperges, koningskruid, fregola en witte wijnsaus

Suprême van hoevekip met ragoût van lentegroentjes, gepofte aardappelen

Nagerechten

Dame blanche

Assortiment Belgische kazen

Perentaartje met vanilleroomijs

Vanilleparfait met aardbeiensalade en mascarpone