We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.

Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension (vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro) of voor de à la carte specialiteiten.

Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.

Het restaurant is elke dag open vanaf 18u tot 20u. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten.


à la carte

Voorgerechten

Zes oesters Gillardeau

Briochetoast met huisgemaakte Gravad lax

Garnaalkroketjes met gefruite peterselie

Rundscarpaccio

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla

Rundsossenhaas - groene pepersaus – frietjes – gemengde sla

Hoevekip – pomme fondante – pinda – jonge wortel

Ravioli van kreeft – puntpaprika

Heilbot – Aardappelmousseline – courgette – witte wijnsaus

Nagerechten

Dame Blanche

Yoghurt - framboos - amandel

Moelleux met chocolade – vanille-ijs

Assortiment belgische kazen, geaffineerd door Bovèr