We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.
Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension (vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro) of voor de à la carte specialiteiten.
Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.
Het restaurant is elke dag open vanaf 18u tot 20u. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten.
à la carte
Voorgerechten
Briochetoast - huisgemaakte Gravad lax
Garnaalkroketjes - gefruite peterselie
Rundscarpaccio
Gebakken langoustine - bloemkool - kombucha - gerookte blanke botersaus
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla
Rundsossenhaas - groene pepersaus – frietjes – gemengde sla
Wilde eend - sinaas - vijg - jonge wortel
Heilbot - aardappelmousseline - courgette - witte wijnsaus
Iberico Tomahawk steak (250 g) - broccolini - pommes Anna
Nagerechten
Dame Blanche
Moelleux met chocolade – vanille-ijs
Peer - kardamom - donkere chocolade
Assortiment belgische kazen, geaffineerd door Bovèr