We kijken ernaar uit u te verwelkomen in bistro Place Royale, waar onze chef-koks Didier en Emile De Groote een heerlijk diner bereiden, geïnspireerd door de zee en bereid met de beste producten uit onze regio. We laten u kennismaken met de gezellige sfeer van onze bar en restaurant en adviseren u graag bij uw wijnselectie.
Onze hotelgasten bieden wij de mogelijkheid om te opteren voor het half pension (vast en dagelijks wijzigend driegangenmenu à 45 euro) of voor de à la carte specialiteiten.
Om praktische redenen zijn huisdieren niet toegelaten in het restaurant.
Het restaurant is elke dag open vanaf 18u tot 20u. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten.
Enkel op reservatie - Van 12 tot 14u – ’s avonds om 18 of 20u
Makreel – escabeche – citrus – granny smith
*
Pladijs – jonge prei – doperwt – mousselineaardappelen – mosseljus
*
Hoevekip – sinaas – wortel – pinda
*
Framboos – amandel – yoghurt
à la carte
Voorgerechten
Garnaalkroketjes met gefruite peterselie
Rundscarpaccio
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'Meunière' - frietjes - gemengde sla
Kabeljauwfilet– witte wijnsaus – mousseline-aardappelen
Rundsossenhaas - pepersaus – frietjes – gemengde sla
Duif – gecarameliseerd witloof - polenta
Nagerechten
Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door 'Bovèr'
Dame Blanche
Crémeux van melkchocolade – ingelegde kers
Crème brûlée